Bruids & Rouwwerk

Bruidswerk.


Maak uw Bruiloft compleet!Landelique staat bekend om het maken van kwalitatief, vakkundig  bruidswerk. Of u nu houdt van klassiek of modern, alles is mogelijk !Het is fijn om te weten dat wij kunnen helpen om 'de mooiste dag' nog wat mooier te maken!


Als u bruidswerk wilt bestellen, kunt u het beste van tevoren een afspraak maken, zodat wij ruim de tijd kunnen nemen om al uw wensen en ideeën door te nemen. Bruidsboeketten, (pols)corsages, autoversieringen, versiering van de trouwlocatie of kerk, er zijn veel verschillende opties mogelijk..


Wij hebben eventueel ook voorbeelden. Natuurlijk kunt u ook thuis genoeg ideeën opdoen. Neemt u gerust ook eigen voorbeelden uit bijvoorbeeld tijdschriften of instagram, Facebook mee.

       

  ''.....Toen wij voor onze trouwdag op zoek gingen naar bruidswerk, was de keuze snel gemaakt. Landelique staat voor kwaliteit en versheid. We hebben een uitgebreid gesprek gehad, waarin we onze wensen van A tot Z hebben doorgenomen. Landelique bracht vernieuwende ideeën aan, en voorbeelden werden uitgetekend. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtig bruidsboeket, corsages, versiering van de auto en het aankleden van de tafels tijdens het feest. De mooie bloemen maakten deze geweldige dag helemaal compleet!...''
Rouwwerk.Een persoonlijk afscheid met bloemen ..Ook voor de droevige momenten in het leven, bijvoorbeeld bij het overlijden van een familielid of dierbare, bent u bij Landelique  aan het juiste adres. Bloemen kunnen op een mooie en stemmige manier uw gevoelens uitdrukken.


In een persoonlijk gesprek, nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken. We hebben voorbeelden  maar houden ook rekening met uw persoonlijke wensen.


Wij onderhouden contacten met de verschillende uitvaartverzorgers uit onze regio. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de bloemen op tijd op de goede plek zijn.

landelique.


Koningin Wilheminastraat 6

4641 GS

Ossendrecht

info@landelique.nl

www.landelique.nl

tel. 0164 652732

kvk 70077436